Laila 26. september 2016 16:52 Slet

Det er skandaløs og så total hensigtsløs, det vil kun bringe mennesker endnu længer ud i fattigdom og en udsigtsløs fremtid, der er jo aldrig nogen der er blevet raske af at blive fattige, denne tåbelige ændring af loven er den visse vej ud i intetheden for mennesker som jo virkelig har brug for fast grund under fødderne, det er chokerende at der ikke er nogen der råber op, at der ikke er nogen der gør noget, jeg er flov over at være borger i et rigt land hvor regeringen sparker til dem der i forvejen ligger ned, jeg håber virkelig at nogen kommer til at stå til ansvar for denne katastrofe og helst før der sker uoprettelig skade på sind, krop eller sjæl, så min tro på menneskelighed og retfærdighed igen kan komme op til overfladen og få en mundful frisk luft.

Viktor 15. september 2016 16:32 Slet

Kan kun give dig ret. Alt dette, plus det faktum jeg selv er psykisk sårbar og på kontanthjælp, har gjort at jeg fravælger at få børn. Man kan ikke byde et uskyldigt individ al denne lidelse.

Tilføj en kommentar...
Post as (log out)
politiske overgreb på børn
05:05 / 11. september 2016
De vedtagne love for ændringer i kontanthjælp, loft over offentlige ydelser samt optjeningskravet i 225-timer reglen umuliggør forældre at efterleve deres lovpligtige forsørgerpligt overfor for deres børn.