Handi 30. april 2019 20:44 Slet

Hvis du kan lide Friv puslespil, så er du kommet til frivgames.racing hjemmesiden, som vil hjælpe dig med at finde de bedste puslespil. Du kan vælge et spil for dig selv, fordi vi har præsenteret mange puslespil af forskellige retninger. Puslespil er ikke kun en mulighed for at tage din fritid, men også en reel chance for at bruge det til din fordel. Dette er en ægte hvile for krop og sjæl.

Spiller 24. april 2019 10:08 Slet

En samling af spil til 2 spillere, hvor du kan køre fodbold med en ven, deltage i løb, kæmpe og redde verden fra en zombieapokalypse. Spil til to. Alle spil på pitijuegos.com er designet til 2 spillere, men i modsætning til de sædvanlige multiplayer-projekter har de ikke netværkstilstande, det vil sige at du kan spille dem sammen med en ven, mor eller far, der sidder på samme computer.

Nemo 23. marts 2019 18:30 Slet

Total Recoil er en temmelig usædvanlig og vanskelig skydespil, hvor du skal skyde fra folkemængderne af fjender, der kommer mod dig. Vanskeligheden ligger i, at hovedkarakteren med hvert skud springer i modsat retning.

Mike 3. marts 2019 17:03 Slet

Mange billeder af indretningsdesign ideer til lejligheder, deres farve løsninger kan findes og sammensættes ved at tage de mest interessante fra http://homeid.org/. Det er relevant i dag at udpege en af væggene i en farve, der står i kontrast til de andre vægge. For eksempel kombineres en hvid mur med en grå sofa. Eller fokus på den gule brede sofa af enkle former i kombination med mørke vægge. Moderne ideer om fladt design.

Alien 3. marts 2019 15:42 Slet

På sin tiende fødselsdag modtog Ben 10 en usædvanlig gave fra skæbnen - Omnitriks rumklok. Med deres hjælp lærte han at omdanne sig til de mest magtfulde super-udlændinge og begyndte at kæmpe med intergalaktiske skurke! Awesome historie, der har fået millioner af fans over hele verden. Derfor oprettede vi dette afsnit, hvor du finder de bedste Ben 10 spil! Spil Ben 10 Omniverse kræfter er forskellige cool grafik, dynamisk gameplay og spændende plot! Alle de mest interessante af dem: skydespil, skydespil, arkader, racer og puslespil er her for dig!

Frivka 1. marts 2019 18:29 Slet

Spil spil online gratis. Vores site er en separat verden, hvor du finder mange eventyr med dine yndlings tegneseriefigurer, simulatorer af dine yndlingssportsaktiviteter, spændende løb og meget mere! En anden fordel ved spil, der kan ses på friv2.racing portalen, er evnen til at spille ikke kun alene, men også med dine venner. Spil til piger.

Bendera 1. marts 2019 00:55 Slet

Du behøver ikke at gå overalt - bare sæt dig ned og spil gratis spil! Kvaliteten er ikke meget ringere end deres computer modparter - på puppo.com.ua forsøgte vi at indsamle kun de bedste og hele tiden genopbygge deres samling. Hvis du er interesseret i rent computerspil, skal du se på hovedsiden eller læse anbefalingerne om lignende genrer i beskrivelserne af flash-spil. Hej, hvilke gratis spil interesserer dig?

Dussel 28. februar 2019 01:14 Slet

Vi præsenterer dig det vigtigste afsnit for spillet, uden hvilket ikke en minearbejder kan leve. Disse er Minecraft mods 1.7.10 hvor du finder forskellige modifikationer og opdateringer til dem til nye versioner af spillet. Vi sender kun de mest interessante til dig. Hvorfor har vi brug for mods på Minecraft på Android? De kan åbne verden for dig på en ny måde, på den anden side. Du kan prøve noget, du aldrig kunne gøre.

Tilføj en kommentar...
Post as (log out)
02:45 / 8. marts 2018
Erindringer fra krigen. Mød Poul Brandt i denne video skabt af hans barnebarn.